Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Дерменджиев: Приех предложението, без да се замисля

Спорт

Дерменджиев: Приех предложението, без да се замисля

Дерменджиев: Приех предложението, без да се замисля - Tribune.bg
Снимка:

За мен е чест да представя България, каза новият селекционар на националния тим

Новият селекционер на България Георги Дерменджиев заяви, че е приел предложението да оглави тима, без да се замисли.

"Националният отбор е чест за всеки треньор, да представлява държавата и за мен е чест, че бях поканен. Не съм го обмислял изобщо", каза Дерменджиев в интервю за БНТ.

"Още е много рано да говорим за подкрепа, тя идва от резултатите. Ние много добре знаем какво поколение имаме, не трябва да се нахвърляме толкова жестоко върху момчетата. Първото нещо е да разговарям индивидуално с играчите. Нека да вървим крачка по крачка, за да може да бъде правилна работата. Във футбола е доказано, че много неща може да се случат, надеждата умира последна и ще направим всичко възможно, за да се класираме на Евро 2020. Трябва да оставим всичко зад гърба си и да гледаме напред. Няма място за експерименти. Момчетата трябва да бъдат достатъчно мотивирани и отговорни, за да играят за националния отбор. На всеки треньор работата е временна, това не ме притеснява и искам да свършим добра работа и оттам нататък да преценяват", заяви селекционерът.

Относно контролата с Хаити Дерменджиев каза, че футболът се развива много бързо и трябва да играем отговорно срещу когото и да е.

"Лидери има в отбора, нужно е обстановката да се успокои и тези момчета да повярват в себе си. Ще се разчита на играчите, които ги имаме и тези момчета трябва да знаят какво е националния отбор. Първо трябва да се запозная с обстановката. Екипът ми е готов и ще бъде обявен на пресконференция, скоро ще го научите. Важното е да бъдем реалисти и крачка по крачка да достигнем това ниво, на което сме били. Да бъдем позитивни и да гледаме напред. Нека да си уважаваме националния отбор и да покажем че сме истински българи, а не само да хулим", призова Дерменджиев.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още
Актуална тема