Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Десподов даде Каляри на съд

Спорт

Десподов даде Каляри на съд

Десподов даде Каляри на съд - Tribune.bg
Снимка:

Българският национал Кирил Десподов е завел дело срещу италианския Каляри за неизплатени заплати.

Това разкри в-к "24 часа", позовавайки се съобщение на профсъюза на играчите FIFPro на официалната им страница. От ще следят ситуацията под лупа, тъй като има сериозни проблеми с играчи, които се връщат от наем в отборите, които държат правата им.

Проблемът дошъл заради коронавируса. В Италия разрешиха заплатите на играчите да бъдат изплатени на 14 равни вноски през миналия сезон и на 10 през този, за да се помогне на клубовете. След като Десподов се върнал от наема си в Щурм Грац, това решение довело до това, че от Каляри не са му изплатили 2 заплати.

Десподов е подал жалба в арбитражния съд в Италия по казуса. А вече там е имало решение по подобен казус - играч и спечелил делото и това е довело до отнемане на три точки от актива на клуба и обявяване на играча за свободен агент.

Това би било добре дошло за Лудогорец, който трябва да откупи правата му от Каляри в определен срок, а сумата била сериозна, пише още "24 часа". Но ако Десподов бъде обявен за свободен агент това няма да се случи. Решение по казуса се чака до месец.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати