Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Десподов пропуска баражите на България за Евро 2020

Спорт

Десподов пропуска баражите на България за Евро 2020

Десподов пропуска баражите на България за Евро 2020 - Tribune.bg
Снимка:

Нападателят ще се подложи на операция на глезена през следващата седмица и ще отсъства от игра до два месеца

Българският нападател Кирил Десподов ще се подложи на операция на глезена през следващата седмица и ще отсъства от игра до два месеца, съобщиха от италианския му отбор Каляри.

Десподов, който играе в австрийския Щурм (Грац) под наем до края на сезона, ще се подложи на хирургическата интервенция в клиниката на д-р Кристиан Финк в Инсбрук.

Това означава, че той ще пропусне решителните баражи на националния отбор на България за класиране на Евро 2020 срещу Унгария в София на 26 март, а при успех и срещу победителя от мача между Исландия и Румъния на 31 март.

Мениджърът на футболиста Радостин Василев публикува информация, че възстановяването на Десподов ще продължи 3-4 седмици.

„На 25.02.2020 г. в клиниката на д-р Кристиан Финк в Инсбрук-Австрия ще бъде извършена глезенна артроскопия на националния състезател по футбол на България Кирил Десподов. Операцията ще премахне костен израстък, който предизвиква болка в глезена на футболиста. Процедурата е миниинвазивна и възстановяването на Кирил Десподов ще продължи между 3 и 4 седмици!“, написа Василев във „Фейсбук“.

Десподов има 7 гола и 7 асистенции в 13 мача на Щурм през есента./БТА


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети