Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Десподов унищожи ЦСКА 1948

Спорт

Десподов унищожи ЦСКА 1948

Десподов унищожи ЦСКА 1948 - Tribune.bg
Снимка:

Шампионът Лудогорец победи с категоричното 4:0 ЦСКА 1948 на „Хювефарма Арена” в последен мач от междинния 25-и кръг в efbet Лига.

Гостите от София и треньорът им Росен Кирилов бяха избрали подчертано дефанзивен подход поради кадрови проблеми, но предпочетената схема 5-4-1 не спомогна на „червените” в тази среща за нещо повече от тази загуба. Четирима играчи на ЦСКА 1948 не играха в срещата с Лудогорец, тъй като имат договорни ангажименти с разградчани, но играят под наем в София - Денислав Александров, Серкан Юсеин, Димитър Митков и Ивайло Климентов, който за този мач бе и с наказание.

Блестящ мач за „орлите” направи Кирил Десподов, който реализира две от попаденията (40, 61), а халфът също така даде и асистенция за гол на Сисиньо в 45-ата минута. Жосуе Са пък реализира първия гол за разградчани в
35-ата минута.

В хода на срещата пък столичани дори не успяха да отправят и един точен удар посока вратата на Лудогорец, като тимът на Кирилов имаше точно (1), който дойде през втората част чрез Ангел Бастунов, но и той по никакъв начин не притесни Кристиян Кахлина.

Лудогорец остава на първото място и си върна преднината от девет точки пред втория Локомотив Пловдив. Лудогорец е с 61 точки на върха, а „смърфовете” са с 52. ЦСКА 1948 пък е с 35 точки и е с точка пред седмия Черно море, като последното място в Топ 6 за плейофите от елита ще се определи в последния кръг от редовния сезон.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети