Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Детски рай на Sofia Open във вторник

Спорт

Детски рай на Sofia Open във вторник

Детски рай на Sofia Open във вторник - Tribune.bg
Снимка:

Безплатен вход и много забавления очакват малките фенове на големия турнир

Най-малките почитатели на тениса ще получат специално внимание в третия ден от програмата на големия тенис турнир от сериите ATP 250 – Sofia Open 2019. Вторник, 5 февруари, е обявен за официален „детски ден“, което означава, че всички деца до 14 г. влизат безплатно в „Арена Армеец“, а наред с това за тях са предвидени редица игри, забавления и награди.

Най-голямата новина е възможността малките фенове да „изведат“ големите шампиони на централния корт в София за ключовите мачове на турнира само с един попълнен талон и малко късмет. Щандът на играта „Заедно със звездите“ е разположен в специалния детски кът, където участващите ще могат да се регистрират за участие, а след това им остава само да стискат палци за томболата в сряда.

От 12:00 до 20:00 часа във вторник малчуганите в детския кът ще могат да се включат още в работилница за приложни изкуства, шоу и уъркшоп за големи сапунени мехури, кът за четене заедно с известни личности, както и в демонстрации на забавни химични опити от програмата на „Корпуса за бързо гърмене“.

Естествено, спортът и физическата активност не са пропуснати – в близост до детския кът ще има няколко обособени площадки за минитенис, модерен петобой и народна топка, а програмата предвижда забавления през цялото време по предварително подготвена програма, така че нищо интересно да не бъде пропуснато.

През деня във вторник на централния корт в залата ще има поне четири оспорвани мача, така че почитателите на тениса сред родителите ще могат да съчетаят своята страст със забавленията на малчуганите. Билетите за турнира все още са в продажба, като цените за първите три дни за възрастни са по 10 и 20 лева, а пакетните за финалната фаза на турнира варират между 75 и 350 лева.

Малки и големи фенове на тениса ще могат да се насладят на живо на някои от най-добрите играчи в света, сред които Стан Вавринка, Стефанос Циципас, Роберто Баутиста Агут, Карен Хачанов, Данийл Медведев, Николоз Басилашвили, Фернандо Вердаско, Гаел Монфис, българските претенденти Димитър Кузманов и Адриан Андреев и много други.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп