Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Дибала иска да остане в Ювентус

Спорт

Дибала иска да остане в Ювентус

Дибала иска да остане в Ювентус - Tribune.bg
Снимка:

„Бианконерите“ опитват да привлекат нападателя на Юнайтед Ромелу Лукаку, като за целта ще включат в сделката и аржентинеца

Пауло Дибала иска да остане в Ювентус и да се бори за титулярното си място под ръководството на Маурицио Сари, съобщи Sky in Italy.

Според Sky Sports, „бианконерите“ ще се опитат да привлекат нападателя на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку, като за целта ще включат в сделката и аржентинеца. Но според Sky in Italy, Дибала иска да остане в Торино и може да се завърне по-рано от лятната си почивка, за да свикне със стила на игра, налаган от Сари.

Аржентинецът трябва да се върне обратно към тренировъчния процес на 5 август, след като получи допълнително време за почивка от шампиона на Серия А след участието си за „гаучосите“ на Копа Америка това лято.

Юнайтед преговаряха с Интер за Лукаку, но клубовете така и не стигнаха до съгласие относно трансферната сума за белгийския национал. „Нерадзурите“ отправиха оферта на стойност 53.9 млн. паунда за нападателя без бонуси по-рано тази седмица, но тя бе отхвърлена от „червените дяволи“. Според информациите, тимът на Оле Гунар Солскяр ще иска повече от платените за белгиеца 75 млн. паунда през 2017, когато Лукаку пристигна от Евертън, за да напусне той „Олд Трафорд“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети