Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Димитър Кузманов загуби драматично, Казахстан поведе за Купа "Дейвис"

Спорт

Димитър Кузманов загуби драматично, Казахстан поведе за Купа "Дейвис"

Димитър Кузманов загуби драматично, Казахстан поведе за Купа Дейвис - Tribune.bg

Димитър Кузманов изигра много силен мач, но стомашно нераположение в края на втория и началото на третия сет не му позволи да вземе победата в първия мач за Купа "Дейвис" срещу Тимофей Скатов (Казахстан), съобщи официалният сайт на Българската федерация по тенис. Мико отстъпи с 6:3, 4:6, 3:6 на №123 в световната ранглиста Тимофей Скатов. Срещата продължи 2 часа 47 минути. Срещата се игра пред препълнените със зретели трибуни на кортовете на ОББ Български национален тенис център (БНТЦ) в Борисовата градина.

Кузманов проби за 3:1 в първия сет, но веднага допусна рибрейк. След Мико проби отново за 4:2 и успя да запази преднината си до края на сета. Във втората част Кузманов изостана с 0:3, но успя да изравни при 3:3. При 4:5 българинът изпита серозно стомашно неразположение и загуби сервис гейма си.

Мико продължи да има сериозни здравословни проблеми и изостана с 0:3 и 1:5 в третия решителен сет. Кузманов не се предаде и намали на 3:5, но след това Скатов затвори мача на собствен сервис.

Във втория мач на сингъл един срещу друг ще се изправят Янаки Милев (569) и първият избор на Казахстан Александър Бублик (№29).


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети