Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Димитър Пенев доволен от връщането на Белчев

Спорт

Димитър Пенев доволен от връщането на Белчев

Димитър Пенев доволен от връщането на Белчев - Tribune.bg

Почетният президент на ЦСКА коментира рокадата на "Армията"

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев направи кратък коментар пред "Тема Спорт" относно треньорската смяна в клуба и завръщането на Стамен Белчев.

"Отдавна го харесвам Белчев и се радвам, че се завръща начело. Лошото е, че времето малко закъснява - не ни остават мачове, а точките се печелят трудно. Трябва да се издигнем в класирането, за да добием по-голям авторитет и да се класираме за Европа. Здраве и успех му желая на Стамен. Идва в тежка ситуация, което му прави чест. В треньорската професия е така по цял свят. Промени има навсякъде. И при "сините" имаше, те да не се крият. Сега "червените" сме малко в гората, не смеем да се покажем след финала за купата, пък и е по-хубаво на сянка, че да не ни напече слънцето, много е силно тези дни", каза Пената в типичния си стил.

"Ръководството си преценява за треньора, те си знаят най-добре. Дано Белчев да остави следа. А пък Насо и Гришат да поработят малко с нападателите в своите отбори, че нещо не могат да вкарват напоследък", заяви още Стратега.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети