Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Димитров и Гофен ще играят по двойки в Монте Карло

Спорт

Димитров и Гофен ще играят по двойки в Монте Карло

Димитров и Гофен ще играят по двойки в Монте Карло - Tribune.bg

Тазгодишното издание на Мастърс турнира в Монте Карло ще се проведе от 11 до 18 април.

Първата ни ракета Григор Димитров ще участва в турнира на двойки на предстоящия Мастърс турнир в Монте Карло. Това стана ясно след обявяването на списъка с участници в надпреварата.

Българинът ще играе рамо до рамо със световния №13 Давид Гофен, като двамата ще бъдат последни в схемата.

Димитров и Гофен са играли на двойки в три турнира досега, като и трите бяха през 2018 г. Тандемът направи своя дебют отново на турнира в Монте Карло, където двамата стартираха с победи първо над Адриан Манарино и Фабрис Мартин, а след това и над Иван Додиг и Раджийв Рам, но впоследствие отстъпиха пред Оливър Марах и Мате Павич.

На Мастърса в Монреал няколко месеца по-късно те записаха победа над Жереми Шарди и Люка Пуй, но във втори кръг отново загубиха от Марах и Павич. Последният засега мач на двойки на Димитров и Гофен бе на Laver Cup, където претърпяха поражение от Ник Кирьос и Джон Иснър.

Това е третият турнир от началото на сезона, в който Димитров ще играе на двойки. На турнира в Акапулко той и Томи Пол загубиха на 1/8-финалите от Раджийв Рам и Джо Солсбъри, а на Мастърса в Маями първата ни ракета трябваше да играе заедно с Кей Нишикори, но двамата се оттеглиха от турнира още преди първия си мач заради контузия на българина.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети