Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Димитров: Имах пререкания с Дерменджиев

Спорт

Димитров: Имах пререкания с Дерменджиев

Димитров: Имах пререкания с Дерменджиев - Tribune.bg
Снимка:

Селекционерът на България U21 - Александър Димитров призна, че е започнал разговори с БФС за но договор.

"Преди последния лагер броихме с колегите и използваните футболисти от нас бяха 37. След него със сигурност са станали 40. При мен всички трябва да са титуляри, за да са национали. В последните месеци изключение направих за Станислав Иванов и Тонислав Йорданов, но двамата са част от отбора дълго време. И въпреки че изпаднаха в период без игра, нямаше да е редно да ги извадя в самия край на цикъла", призна Димитров пред "Труд".

"Младите имат нужда от търпение, с вълшебна пръчка не става. Виждам какво самочувствие и международен опит натрупаха футболистите в последните години. За съжаление се случи едно лъкатушене на някои между първия тим и младежкия. Това наруши подготовката, а също и развитието им."

"В последните две години работих с трима треньори на първия тим - Петър Хубчев, Красимир Балъков и Георги Дерменджиев. С първите двама комуникацията ми беше перфектна. В един момент нещо се скъса във връзката с Дерменджиев. Естествено, че за Антов не беше добре това нещо", върна се Димитров към случая отпреди месец.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети