Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Динев и Кралева са полуфиналисти на сингъл в Истанбул

Спорт

Динев и Кралева са полуфиналисти на сингъл в Истанбул

Динев и Кралева са полуфиналисти на сингъл в Истанбул - Tribune.bg
Снимка:

Кралева и Цонева са на финал по двойки турнира от ITF

Динко Динев и Елена Кралева се класираха за полуфиналите на сингъл на турнира от пета категория на ITF в Истанбул (Турция), съобщи Българската федерация по тенис.

№7 при юношите Динко Динев (ТК "Авеню", гр.Бургас) победи с 6-1, 6-4 Венедикт Цирикидзе от Русия. За място на финала Динев ще играе срещу номер 3 в схемата Май Томач от Словения. Томач победи на четвъртфиналите Габриел Зисис (ТК "Стоянстрой", гр.Пловдив) с 6-4, 6-1.

Поставената под номер 4 при девойките Елена Кралева (ТК "СА Несебър", гр.Несебър) не загуби гейм и разгроми с 6-0, 6-0 Алара Аяз от Турция. На полуфиналите Кралева ще играе срещу осмата в схемата Рената Фарима от Молдова. Михаела Цонева (ТК "Кристи", гр.Дряново) отстъпи на четвъртфиналите с 3-6, 3-6 от Катя Тулякова от Беларус.

Кралева и Цонева се класираха на финал в турнира по двойки при девойките. Първите поставени българки победиха с 6-2, 6-4 Иайда Карабачак от Турция и Ирода Макхаматионова от Узбекистан.

На двойки при юношите Динко Динев и Берк Бугарики от Северна Македония загубиха драматично на полуфиналите със 7-6(4), 2-6, 2-10 от номер 2 в схемата Арда Азкара и Чан Зорлу от Турция.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети