Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Добри новини: Виртуалните билети на ЦСКА ще важат за Локо (Пд)

Спорт

Добри новини: Виртуалните билети на ЦСКА ще важат за Локо (Пд)

Добри новини: Виртуалните билети на ЦСКА ще важат за Локо (Пд) - Tribune.bg

Вижте подробности

От ЦСКА съобщиха, че всеки, който е закупил виртуален билет за мача от първенството срещу Локомотив Пловдив, ще може да седне на трибуните и да подкрепи отбора във важния мач. „Червените“ приемат „черно-белите“ на 14 юни (неделя) от 21:00 часа. Приходите от продажбата на билетите ще бъдат дадени на школата на ЦСКА. Билетите са от по 10 лева, като Сектор "Г" е изкупен.

 
Ето цялото съобщение от сайта на ЦСКА:
 
„Армейци,

както знаете миналата седмица ЦСКА пусна в продажба виртуални билети за първия си домакински мач след подновяването на футболното ни първенството срещу отбора на Локомотив (Пловдив). Двубоят от XXVI кръг е насрочен за 14 юни (неделя) от 21:00 часа на "Армията" и заради пандемията от коронавирус щеше се играе пред празни трибуни.

В последствие със заповед на здравния министър бе допуснато мачовете да се играят пред публика, но не повече от 30% от капацитета на стадиона.

При така стеклите се обстоятелства Ви уведомяваме, че всеки закупил виртуален билет ще може да посети срещата в съответния сектор. Пределно допустимите места за сектор Г вече са изчерпани и пропуски за там няма.

Всеки притежател на абонаментна карта също може да подкрепи отбора, заемайки своето запазено място на трибуните.

Все още има билети за секторите А и В, докато гостуващата агитка ще е разположена в сектор Б.

Както заявихме преди дни, всички събрани средства от тази футболна среща ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, за да се подпомогне развитието на детско-юношеската школа на клуба.

Цената на билетите за всички сектори остава 10 лева.

Билети могат да бъдат закупени от мрежата на БестТикетс, бензиностанциите на OMV, магазините на Office 1 и Orange, касите на "Арена Армеец" и във фен магазина на "Армията".

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС! 

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!".

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети