Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Доктор разясни къде Гришо може да се е заразил с вируса

Спорт

Доктор разясни къде Гришо може да се е заразил с вируса

От няколко дни тенисистът ни получава критики в западната ни съседка

 Дни след разразилия се COVID-19 скандал на турнира в хърватския град Задар, проговори лекарят на местната тенис асоциация - Игро Борич. Той призна, че е разговарял по телефона с Григор Димитров след оплакванията на звездата, които се появиха три дни преди да стане ясно, че е заразен с коронавирус.

"Говорих с него в четвъртък по телефона във връзка с болки, които усеща в лакътя. Не ми е казал нищо друго. Нямам информация, че не се е чувствал добре и дали е имал някакви симптоми на коронавирус", коментира докторът, което подкрепя тезата, че Гришо е пипнал заразата или на турнира в Белград, или при посещението си в Хасково дни по-късно, тъй като има период, в който болният не чувства симптоми.

"Смятам, че организаторите на тенис турнирите в Белград и Задар допуснаха една единствена грешка. На трибуните имаше твърде много хора, които не спазваха дистанция и нямаше дезинфектанти", допълни докторът.

В западната ни съседка усилено се опитаха да изкарат Григор основен виновник за разпространението на COVID-19 на турнирите в Белград и Задар, като някои, сред които и бащата на Новак Джокович, заявиха, че българинът бил болен още при пристигането си от САЩ  и е донесъл вируса в Сърбия и Хърватия.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още