Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Домакините са фаворити във втория кръг на плейофите

Спорт

Домакините са фаворити във втория кръг на плейофите

Домакините са фаворити във втория кръг на плейофите - Tribune.bg

Бъфало и Синсинати се срещат отново след прекратения мач в началото на годината

Претендентите за титлата в Националната футболна лига (NFL) бяха сведени до осем. В събота и неделя са дивизионните плейофи, в които домакините са фаворити във всеки един от тях без изключение. Това не е изненада, но ще е изненада, ако всичките четири потвърдят реномето си. Защото само веднъж от 2017 г. насам и четирите домакина спечелиха в този кръг от елиминациите.

Канзас Сити Чийфс – Джаксънвил Джагуарс

Най-неравностойният на пръв поглед мач през уикенда. Канзас Сити (13 победи и 4 загуби през редовния сезон) почиваха в първия кръг, а Джаксънвил (10-8) трябваше да наваксат 27 точки изоставане, за да елиминират Лос Анджелис Чарджърс с фийлдгол в последната секунда за 31:30.

На 17 ноември „вождовете” биха „ягуарите“ с 27:17, но оттогава Джаксънвил са със седем победи от осем изиграни мача. Уайд рисийвърът Мекоул Хардмън е единственият контузен за домакините, които при победа ще играят на финал на Американската конференция за пета поредна година. А откакто куотърбекът им Патрик Махоумс влезе в лигата КС не са губили в дивизионния кръг.

Сайтът winbet.bg предлага победа за Канзас Сити при коефициент 1.22*. „Канзас Сити -8.5 точки” е оценено на 1.91, а добри залози са още „Джаксънвил брой точки над 20.5” за 1.85 и „Травис Келси брой успешни хващания над 6.5” за 1.80.

Филаделфия Ийгълс – Ню Йорк Джайънтс

Двата отбора се срещат за трети път в последните седем седмици. Филаделфия (14-3) спечелиха и двата предходни мача (48:22 и 22:16), но вторият е далеч по-показателен за моментното състояние на отборите. В него куотърбекът на „орлите” Джейлън Хъртс се появи за първи път след разтежение на рамото и бе бледа сянка на себе си (20 от 35 успешни паса за 229 ярда + интерсепшън), като с труд хвърляше топката на повече от 15 ярда разстояние.

В събота в игра се завръща и един от ключовите елементи в офанзивната линия на Филаделфия (Лейн Джонсън), но той е с един здрав крак заради разтежение в слабините. Без него играта по земя, която е ключова за успехите на тима, куцаше сериозно и „орлите” за малко не изтърваха първото място в Националната конференция (NFC).

Почивна седмица в плейофите винаги е добре дошла и домакините ще опитат да се възползват от факта, че миналия уикенд бяха свободни, докато Джайънтс (10-7-1) гостуваха на Минесота, където спечелиха с 31:24. Победа за Филаделфия WINBET предлага при коефициент 1.28. Миналата седмица за първи път в историята на плейофите и шестте мача минаха зададеният сбор точки и оувърите все някога ще свършат. Този мач е прекрасна възможност за това, тъй като и при двата отбора играта по земя е основополагаща, а тя отнема време. „Брой точки под 48.5” е оценено на 1.88, а леко вдигане на линията до нещо от рода на „Брой точки под 50.5” за 1.72 няма да навреди.

Бъфало Билс – Синсинати Бенгалс

На книга, това трябва да е дербито на седмицата. На 2 януари, при 7:3 за Синсинати мачът между двата отбора от редовния сезон бе прекратен заради сърдечен арест на защитника на Бъфало Дамар Хемлин. Момчето оживя, но заради анулирането на срещата Бъфало (14-3) останаха втори в конференцията, а Синсинати (13-4) – трети. И така, реваншът ще бъде на терена на „бизоните”.

За него Синсинати излизат с огромни проблеми в офанзивната линия. Левият такъл Джона Уилямс е с разместена капачка на коляното и участието му в неделя ще е чудо. Гардът Алекс Капа лекува изкълчен глезен и също е под въпрос. Линията на Синсинати и без това не е сред добрите в лигата, а без Уилямс на „бенгалските тигри” им е спукана работата.

За победа за Бъфало WINBET дава коефициент 1.44. „Бъфало -5.5 точки” се предлага за 1.94, но куотърбекът на „бизоните” Джош Алън раздаде твърдо много подаръци в първия кръг срещу Маями (34:31) за да му се гласува доверие на сляпо. Точковата линия е относително ниска, а и времето няма да е фактор (температура на старта на мача 1 градус над нулата, с лек южен вятър), тъй че „Брой точки над 44.5” за 1.60 е препоръчително. Както и „Тъчдаун пасове Джош Алън 2+” за 1.59 и „Бъфало брой точки над 26.5” за 1.83.

Внимание: Участието в хазартни игри спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

*Коефициентите подлежат на промяна г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети WINBET, мач
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети