Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Достойно представяне на Багата, но съдиите присъдиха победата на Люис

Спорт

Достойно представяне на Багата, но съдиите присъдиха победата на Люис

Достойно представяне на Багата, но съдиите присъдиха победата на Люис - Tribune.bg
Снимка:

Президентът на САЩ Доналд Тръмп бе на трибуните

Най-добрият ни ММА боец Благой Иванов - Багата говори след загубата от Дерик Люис на UFC 244. Българинът заяви, че се чувства ограбен и коментира втората си среща от най-голямата верига за смесени бойни изкуства. "Да, чувствам се ограбен, но какво да правиш, това е животът", каза Благой Иванов пред MAX Sport 2 от Ню Йорк.

Иванов записа втората си загуба в световните бойни серии UFC, след като отстъпи след неединодушно съдийско решение на американеца Дерик Люис. Реферите отсъдиха 30-27, 29-28 и 28-29 в полза на 34-годишния Люис, който е известен с прозвището си „Черния звяр". Решението на съдиите е противоречиво, тъй като Багата вкара повече удари от своя съперник /59-37/. Багата свали своя съперник 3 пъти на пода, докато той самият падна само веднъж.

"Много добре го бях хванал в гилотина. Мислех, че ще ми стигнат тези 10 секунди, но не стигнаха. Не мисля, че последните удари повлияха на крайното решение на съдиите! И да не ги беше нанесъл, те си му даваха рундовете на него. Тук бе и президентът на САЩ - сигурно и това повлия“, коментира Багата.

Президентът на САЩ Доналд Тръм бе на трибуните на емблематичната зала "Медисън Скуеър Гардън" и изгледа галавечерта на UFC 244 в смесените боеве.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети