Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Дяков се сбогува с Лудогорец

Спорт

Дяков се сбогува с Лудогорец

Снимка:

Дългогодишният капитан на Лудогорец Светослав Дяков напуска клуба след края на този сезон.

Той публикува прочувствено изявление, с което благодари на всички, с които е работил през последните 10 години.

"Благодаря Лудогорец!!!

За всички прекрасни моменти заедно, за всяка една тренировка и мач, за лудите европейски вечери, за шампионските мачове, за спечелените трофеи, за българските дербита, за успехите и провалите, за всеки миг, в който се наслаждавах на любимата игра, за всички сбъднати мечти! Дълги години бях щастлив от футбола, който играем. Заедно започнахме от нищото, заедно израснахме и мечтаехме и заедно оставаме в историята! Бях рамо до рамо с множество истински мъже и отлични футболисти и треньори в равни и неравни битки!

Работих с удоволствие със страхотни ръководители и невероятни собственици! Респект и благодарност към всички работили и работещи в клуба, повечето от които не познавате, но работещи феноменално и грижещи се нищо да не ни липсва! Получавахме подкрепа от верни привърженици. Играхме срещу едни от най-добрите футболисти и отбори в Европа и го правихме успешно, стъпихме на легендарни стадиони. Безброй щастие!!!".

Аз съм горд българин,горд благоевградчанин, приет като свой в Разград. Малък град, в които израстнаха децата ни, оставяме хиляди спомени, запознахме се с много читави хора, Човеци! Лудогорец и Разград ще останат в сърцата на нашето семейство! Бъдете сигурни, че ще се видим отново!
Успях заради труда, качествата, характера, постоянството и отдадеността, които имам към футбола. Хиляди благодарности на най-близките ми хора и приятели, от които съм усещал непрекъсната подкрепа! За пътеводната светлина в живота ми думите са излишни @mariyanadyakova
Благодаря Лудогорец!!!", написа полузащитникът в социалните мрежи.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още