Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Джарета предлага футболисти от Англия на ЦСКА

Спорт

Джарета предлага футболисти от Англия на ЦСКА

Джарета предлага футболисти от Англия на ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Бившият спортен директор на ЦСКА Кристиано Джарета най-вероятно ще помогне на "червените" в кризата за футболисти след серията контузии и заболявания, които удариха по отбора, когато той беше воден от Любослав Пенев.

За привличане са предложени испанецът Марк Наваро Сесилиано и португалецът Домингош Киня. Те са собственост на Уотфорд, където в момента работи Джарета.

26-годишният Наваро е десен защитник. Купен бе от Еспаньол през 2018 г. за 2 милиона евро, след което бе пратен под наем в Леганес, но това лято се върна в Англия.

Домингош е бивш юношески национал на Португалия, плеймейкър. Той е на 21 години и е син на легендата на Бенфика Самуел Антонио да Силва Таварес Киня, 5-кратен шампион на Португалия и играл във финала на Шампионската лига срещу Милан.

Двамата имат паспорти и от Гвинея-Бисау.

През миналия сезон Уотфорд прати в София двама играчи - Джером Синклер и Адалберто Пеняранда. Синклер бе освободен след завръщането си в Англия и в момента е без отбор. Венецуелецът Пеняранда пък бе пратен под наем отново - във втородивизионния испански Лас Палмас, пише "24 часа".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати