Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Джошуа: Искам да кажа на Пулев да отстъпи, за да се бия с Фюри

Спорт

Джошуа: Искам да кажа на Пулев да отстъпи, за да се бия с Фюри

Джошуа: Искам да кажа на Пулев да отстъпи, за да се бия с Фюри - Tribune.bg

Джошуа отправи предизвикателство към сънародника си Тайсън Фюри да докаже, че е №1

Световният шампион в тежка категория на Световната боксова асоциация, Световната боксова организация и Международната боксова федерация Антъни Джошуа обяви, че предпочита претендентът за пояса Кубрат Пулев да отстъпи своя ред, за да може да се състои мача му с Тайсън Фюри, притежател на титлата на Световния боксов съвет. Тази среща би определила абсолютния световен шампион, но Джошуа е длъжен да защити пояса си от международната боксова федерация в меч срещу българина.

Мачът с Пулев бе насрочен за 20 юни, но отменен за неопределено време заради пандемията от коронавируса. Фюри пък трябва да се изправи срещу Дионтей Уайлдър.

„Ще бъде страхотно, ако кажа на Пулев: “Отстъпи за сега“, а Фюри каже на Уайлдър, че има по-важна работа“, заяви Ел Джей пред „Скай Спортс“, цитиран от БТВ.

Според шампиона Антъни Джошуа такъв британски сблъсък трябва да се случи, тъй като може да е единствената възможност за толкова важен мач.

„Държа другите пояси. Как да докажем кой е шампионът, освен в мач?  След него ще има един шампион в тежка категория. Той ще държи всичките пояси и ще бъде абсолютен!“, настоява Джошуа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети