Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Една целувка разтърси Испания – шеф на футболната федерация награби футболистка

Спорт

Една целувка разтърси Испания – шеф на футболната федерация награби футболистка

Една целувка разтърси Испания – шеф на футболната федерация награби футболистка - Tribune.bg
Снимка:

Целувката е била нежелана за спортистката Джени Ермосо, всички критикуват Луис Рубиалес

Черни облаци са надвиснали над главата на президента на Кралската испанска футболна федерация Луис Рубиалес, който целуна футболистка след победата срещу Англия преди няколко дни на големия финал на световното първенство по футбол за жени.

Нападателката Дженифър Ермосо, една от звездите на Испания, се оказа обект на нежелано внимание след срещата, след като беше прегърната, а след това и целуната от празнуващия победата президент.

Самата Ермосо коментира, че станалото не ѝ е допаднало, но не е успяла да го спре. Все пак е категорична, че Луис Рубиалес така е изразявал радостта си и е действал спонтанно.

Рубиалес по-късно се извини и призна, че е „направил грешка“. Премиерът на Испания Педро Санчес заяви, че извиненията на Рубиалес не са достатъчни. „Дори смятам, че те са неадекватни. Той трябва да продължи да изяснява това, което всички видяхме“, каза Санчес.

Съюзът, който представлява Джени Ермосо, ФУТПРО, порица действията на Рубиалес и апелира Испанската футболна федерация да вземе мерки.

Федерацията вече свика Общо събрание в петък, за да обсъди инцидента „като спешен проблем“. Не е изключено Рубиалес да се прости с поста си съвсем скоро.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Tribune.bg (@bgtribune)


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети