Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. „Ефбет“ предлага на „Левски“ 8,5 млн. лв. годишно, но само при нов собственик

Спорт

„Ефбет“ предлага на „Левски“ 8,5 млн. лв. годишно, но само при нов собственик

Ефбет предлага на Левски 8,5 млн. лв. годишно, но само при нов собственик - Tribune.bg
Снимка:

През януари Цветомир Найденов заяви, че е готов букмейкърската му компания отново да стане основен спонсор

„На 11.02.2020 г. в деловодството на „ПФК Левски“ беше получено писмо от хазартния оператор Efbet, с което се предлага финансова помощ с условие за прехвърляне на собствеността на отбора. В писмото не се посочва на кого следва да бъде прехвърлена собствеността, но е посочена сума под формата на спонсорство при евентуално изпълнение на условието.“ Това се посочва в съобщение, публикувано на страницата на футболния клуб „Левски“.

„Така поставеното условие е изцяло в компетенциите на мажоритарния собственик на клуба“, поясняват на страницата на клуба.

В края на януари собственикът на Efbet Цветомир Найденов заяви, че е готов букмейкърската му компания отново да стане основен спонсор на Левски. "Ако в Левски се махне сегашният спонсор, ние ще се върнем като генерален спонсор. Бяхме такъв на отбора година преди Божков. А само спонсор - 6 години преди това. Давали сме над 1,2 милиона на година", каза тогава Найденов.

„ПФК Левски“ активно търси решение за гарантиране на финансовата си стабилност и оценяваме всяко реално предложение, което може да бъде изпълнено и да помогне на отбора, пишат още от „Левски“ и публикуват полученото писмо, „тъй като то засяга както отбора, така и всички фенове“.

Ето и пълния текст на писмото:

Уважаеми Гостодин Колев,

С настоящето, официално искаме да Ви уведомим, че Efbet е готова отново да помага и да бъде генерален спонсор на ПФК Левски. Както Ви е известно, ние превихме това с уважение и удоволствие в продължение на няколко години, преди да бъдем сменени принудително след идването на Георги Попов като собственик на клуба. Efbet е доказала, че от дълго време се опитва да помага на футбола и на целия български спорт.

Изпращаме настоящото писмо до Вас, за да Ви уведоми, че Efbet е готов отново да бъде генерален спонсор на многоуважавания от нас и управлявам от ВАС ПФК Левски (София), който е символ на българския футбол и родния спорт.

При положение, че от Ваша страна е налице съгласие Efbet отново да стане генерален спонсор на клуба, от наша страна имаме готовност да вложим средства в размер на 8,5 милиона лева (с ДДС) на година, но в случай, че има промяна в собствеността на клуба и последният има нужда от нов генерален спонсор.

Желаем да Ви уведомим, че в наше лице винаги можете да намерите един коректен и професионален партньор

С уважение: Митко Тодоров

ЛевскиЛевски


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети