Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Нападател напуска ЦСКА и се завръща в Еквадор

Спорт

Нападател напуска ЦСКА и се завръща в Еквадор

Нападател напуска ЦСКА и се завръща в Еквадор - Tribune.bg

Днес е ключов ден в преговорите

Нападателят на ЦСКА Майкъл Естрада може да напусне клуба и да се присъедини към еквадорския ЛДУ Кито, съобщи местният журналист Хосе Алберто Молестина.

"Естрада е трансферна цел на носителя на ЛДУ Кито, който иска да се подсили с нападателя на ЦСКА, преди двубоите с Флуминензе за Рекопа Судамерикана, където се изправят носителите на Копа Либертадорес и Копа Судамерикана.

Преговорите между ЛДУ Кито и агентите на Майкъл Естрада вече са в ход, въпреки че нападателят има договор с ЦСКА до лятото, когато изтича и споразумението му с Толука. Именно заради това Естрада първо трябва да договори прекратяването на договорните си взаимоотношения с „армейците“ и мексиканския тим", пише журналистът в Туитър.

Според Хосе Молестина, сделката трябва да бъде завършена най-късно в петък, за да може ЛДУ Китода използва Естрада в мачовете с Флуминензе в Рекопа Судамерикана. Днес е ключов ден в преговорите.

Титулярното място на Естрада в ЦСКА съвсем изстина след завръщането на Фернандо Каранга. По последни информация Каранга ще бъде предпочетен още в първия мач от пролетния дял на efbet Лига срещу Ботев (Враца). За трасфер на еквадореца се заговори още в началото на годината


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети