Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Елица Василева: Огромен плюс е да имаш своята зала и фенове до теб

Спорт

Елица Василева: Огромен плюс е да имаш своята зала и фенове до теб

Елица Василева: Огромен плюс е да имаш своята зала и фенове до теб - Tribune.bg
Снимка:

Капитанът на женския национален отбор по волейбол заяви, че напрежението вече се усеща в тима преди откриването на Европейското първенство срещу Гърция в Пловдив.

"Това е част от процеса - призна Василева. - Предстои ни последна тренировка и дано сме здрави, както досега. Домакинството е много важно за всеки отбор. Огромен плюс е, когато имаш своята зала и своите фенове до теб. Например в Хърватия няма да има запалянковци по трибуните и това е лошо за тях. Вече нямаме търпение да идват мачовете. Надявам се да спечелим медал. Най-важното е първо да победим Гърция - и за нас, и за зрителите. Сигурна съм, че ни предстои прекрасно и незабравимо откриване. А след него - ние да направим голям мач срещу Гърция."

Христина Вучкова също беше част от последния брифинг на националния тим преди старта на Евро 2021.

"Има голямо напрежение заради отговорността, която носим - призна Вучкова. - Във финалната четворка на Европейската златна лига в Русе показахме, че не случайно бяхме там и феновете ни подкрепяха пламенно. Всяко момиче ще даде всичко от себе, за да се представим по най-добрия начин. Горди сме, че България е един от домакините на първенството. Жадуваме от години за финала. Имаме обеца на ухото от последния път. Вярвам, че сега отборът ни е достатъчно зрял и силен, за да постигнем мечтата си. Говорим го от последното европейско първенство. Повече не искам да коментирам, за да не предизвиквам съдбата. В Русе емоциите бяха уникални. Пловдив е волейболен град и няма да е различно. Когато феновете са с нас, дори при спад в играта се вдигаме. Разчитаме на тях. В съблекалнята сме концентрирани и мотивирани. Чувстваме се на бойното поле. Искам да покаже, че главите ни са само напред и нагоре!"


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети