Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Емил Костадинов: На практика е невъзможно целият сезон в efbet Лига да се изиграе

Спорт

Емил Костадинов: На практика е невъзможно целият сезон в efbet Лига да се изиграе

Емил Костадинов: На практика е невъзможно целият сезон в efbet Лига да се изиграе - Tribune.bg
Снимка:

"Реалният вариант е да се доиграе редовният сезон с последните два кръга и Купата на България"

Вицепрезидентът на БФС Емил Костадинов изрази мение, че е почти невъзможно изиграването на целия сезон в efbet Лига на България. Според него най-реалистично е провеждането на последните два кръга от редовния сезон и доиграване на турнира за Купата на България.

"По принцип работим по два варианта, но на практика според няма как да се доиграе целият шампионат. На теория може, но трудно ще се случи. Реалният вариант е да се доиграе редовният сезон с последните два кръга и Купата на България", каза Костадинов на брифинг, който се проведе в централата на Българския футболен съюз.

"На миналата среща обявих, че БФС ще направи всичко възможно да подпомогнем професионалните клубове и всички клубове в България. Нашето предложение с г- Касабов е отборите от Първа и Втора лига съдийските такси ще бъдат намалени и по този начин ще помогнем на клубовете. Не е много, но на този етап може да направим това. Общо се намаляват с 23%. Ще предложим на ПФЛ, защото както знаете всеки клуб има такса членство, да бъдат намалени за следващия сезон. Това са първите две мерки, които мислим да направи и ще ги направим", каза още Костадинов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати