Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Емоционална последна пресконференция на Суарес в Барселона

Спорт

Емоционална последна пресконференция на Суарес в Барселона

Емоционална последна пресконференция на Суарес в Барселона - Tribune.bg

Нападателят Луис Суарес направи емоционално сбогуване с Барселона, в което обаче реши да не засяга кой знае колко темата за причината да си тръгне. Той се оказа нежелан от новия треньор Роналд Куман и беше принуден да напусне в посока Атлетико Мадрид, независимо че желаеше да остане на “Камп Ноу”.

33-годишният уругваец избра да не вдига скандали по време на днешната си пресконференция и не се оплака от нищо. Той даже припомни как преди шест години “блаугранас” го взеха след грозната случка от Мондиал 2014, когато ухапа италианеца Джорджо Киелини. За това тогава Лучо беше наказан да не играе няколко месеца, но от Барса не свалиха доверието си към него. След това Суарес се отплати с множество голове и 13 трофея.

“Вече преглътнах случилото се (б.р. - да бъде отпратен) - започна той, плачейки. - Готов съм за нов етап от кариерата си и искам единствено да благодаря на Барса. Много съм горд от постигнатото тук. За днес обаче не съм подготвил нищо. Мога единствено да благодаря на клуба за това, че през 2014 г. ми повярва след грешката, която бях допуснал. Не беше лесно за клуба, но тук ме приеха добре и се отнасяха така с мен. Изживях мечтата си да играя в най-добрия отбор и затова сега е трудно да си тръгна.”“Благодаря на всички фенове, които ме подкрепяха. Семейството ми знае през какво съм минал. Децата ми видяха как бележа голове редом до най-добрия в историта на футбола. Нека всички каталунци да знаят, че в мое лице има още един куле. Оставям много приятели. Днес си тръгва не просто един футболист, а едно човешко същество с чувства. Осъзнавам, че в края на всичко това трябва да съм горд”, добави Суарес.

От няколко часа уругваецът вече е футболист на Атлетико, след като подписа като свободен агент. Барса обаче може да получи до 6 млн. евро бонуси по различни клаузи.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети