Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Епитропов постави рекорд и изригна: Наздраве и лека вечер!

Спорт

Епитропов постави рекорд и изригна: Наздраве и лека вечер!

Епитропов постави рекорд и изригна: Наздраве и лека вечер! - Tribune.bg
Снимка:

Българският плувец Любомир Епитропов подобри националния рекорд на 200 метра бруст и се класира на олимпийски полуфинал в дебютното си участие на най-големия спортен форум.

Със страхотна атака след последното обръщане Епитропов успя да намери място сред полуфиналистите с време от 2:09.68. Предишното му най-добро постижение бе 2:10.12 от Европейското в Будапеща.

Българският плувец Любомир Епитропов използва ефира на БНТ, за да отправи послание към всички фенове, които не подкрепят българските олимпийци, но и злословят, относно представянето на нашите състезатели в Токио.

„Да, изключително съм доволен, можех повече, но това е рекорд, най-добро време, влизане под 2.10 минути, доволен съм. Надявам се да се представя по-добре утре. Подготовката беше съсредоточена за 200 метра, а не за 100, затова се надявахме на по-добро представяне тук“, сподели Епитропов пред БНТ.

„Целта за мен е изпълнена. Искам да благодаря на целия екип и на цялата делегация, на всички, които ме подкрепят“, каза плувецът.

На финала на краткото интервю, той се обърна към камерата и заяви: „А на всички, които оплюха участниците ни на тази Олимпиада, ще кажа наздраве и лека вечер.“

Полуфиналите на 200м бруст започват в ранните часове на 28 юли. Първият е в 5:21ч., а вторият в 5:28ч.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати