Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Етър и Славия с равенство, ще се борят за оцеляването си

Спорт

Етър и Славия с равенство, ще се борят за оцеляването си

Етър и Славия с равенство, ще се борят за оцеляването си - Tribune.bg
Снимка:

Славия изтръгна точка от Етър с гол на Димитър Рангелов в 91-ата минута в битката за оцеляване в Първа лига.

Двата отбора изиграха страхотен двубой във Велико Търново и в 79-ата минута Милчо Ангелов материализира отблизо лекото предимство на болярите след подаване на Алдаир Ферейра.

В първата минута на добавеното време обаче Рангелов донесе точката за столичани след асистенция на Андреа Христов и страхотна странична ножица.

Така Славия събра 23 точки и се изкачи на 11-а позиция, макар да беше паднал до предпоследно място в края на редовното време днес. Преди гола на Рангата Етър беше изплувал чак до десето място, но сега е 13-и с актив от 22 точки.

Ремито във Велико Търново зарадва Ботев Пловдив, който с мач по-малко остана десети и ще играе в компанията на отборите в средата на таблицата във втория етап от сезона.

При това положение Етър и Славия ще играят във втората четворка на втората осмица в шампионата. "Белите" ще имат леко предимство в битката за спасение, пред Ботев Враца и Етър с по 22, както и Монтана с 19 точки.

В края два отбора ще изпаднат директно, един ще играе бараж с третия във Втора лига, а най-високо класираният от четворката ще се спаси.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети