Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Етър с ултиматум към Луканов

Спорт

Етър с ултиматум към Луканов

Етър с ултиматум към Луканов - Tribune.bg

Само успех спасява поста на специалиста

Етър може да има нов треньор след паузата за националните отбори, научи Novsport.com. Ръководството на "болярите" е провело разговор с наставника Емануел Луканов след слабия старт в Efbet Лига. Новакът има само точка след първите 6 мача и е плътно на дъното. На "Ивайло" имаха и сериозни претенции към съдийството и до момента пускаха две жалби след срещите със Славия (0:1) и Черно море (1:2). В последния кръг пък отстъпиха с 1:2 на Ботев (Пд) у дома след дискусионен гол на Антоан Бароан.

И все пак столът на Луканов се разклати. Наставникът трябва да спечели задължително предстоящата визита на Локомотив (София), за да спаси поста си. Добрата новина за "виолетовите" е слабата форма на съперника. В "Надежда" напрежението също се реже с нож, след като под ръководството на Стойчо Стоев "железничарите" допуснаха 5 поражения и спечелиха само два двубоя. Освен това "червено-черните" са в серия от 3 поредни загуби. 

До момента в Efbet лига паднаха четири треньорски глави - пръв си тръгна Саша Илич от ЦСКА, последван от Атанас Рибарски в ЦСКА 1948, а Станислав Генчев приключи скоропостижно с Ботев (Пд). Само преди дни Пирин и Раде Митревски също поеха в различни посоки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети