Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Етър се разделя с голмайстора си

Спорт

Етър се разделя с голмайстора си

Етър се разделя с голмайстора си - Tribune.bg
Снимка:

Нападателят Преслав Боруков почти сигурно ще напусне Етър след края на сезона.

Тогава изтича и договорът на младежкия национал с болярите. Дори и виолетовите да се спасят от изпадане, вероятността Боруков да остане на "Ивайло" е нищожна.

През зимата имаше сериозен интерес към него, но до трансфер така и не се стигна. Той бе пред подпис с чешкия Слован Либерец, като дори пътува дотам, но в последния момент нещата се провалиха. Играчът не успя да се разбере за условията със Слован.

За България името му бе свързвано с Ботев Пд, ЦСКА 1948, Левски и Лудогорец. В крайна сметка желанието на футболиста бе да продължи в чужбина. Възможна опция пред него е завръщане и в Англия.

В началото на пролетния дял покрай многото информации Томаш му даде малко почивка и по-рядко залагаше на него. Сега обаче Боруков е неизменна част от състава.

Оставането в елита пък ще определи бъдещето на наставника на Етър и плановете му за лятна селекция.

Дори и без него, на "Ивайло" ще търсят за новия сезон на всяка цена подсилване в предни позиции. Както е известно, в Янтра Габрово през зимата отиде таранът Иван Петков.

„Виолетовите“ вече имат няколко опции за нови попълнения, но всичко ще зависи от оставането на отбора в Първа лига и бюджета, с който ще разполага.

Утре Етър гостува на Берое. Александър Томаш ще се завърне за първи път под Аязмото, откакто напусна през есента на 2019-а.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети