Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Ева Вукадинова не завърши втория манш в Пекин

Спорт

Ева Вукадинова не завърши втория манш в Пекин

Ева Вукадинова не завърши втория манш в Пекин - Tribune.bg

След невероятно второ спускане Петра Влъхова заличи пасива си от 0.72 секунди след първия манш и грабна златния медал в дисциплината.

Единствената българка в днешния старт в женския слалом на Олимпийските игри в Пекин - Ева Вукадинова, не успя да завърши втория манш след грешка в средата на трасето. Тя имаше драматичен първи манш, в който прави две спускания.

Българката участва днес въпреки контузията, която получи в гигантския слалом в понеделник, която е принуди да кара със специална шина на дясната китка.

„Всичко е наред, опитах се да дам максималното от себе си. Не се получи. Много съм разочарована от първия манш. Не трябва да се случват такива грешки и защо точно на мен? Направих всичко, което можах. Важното е да съм жива и здрава“.

„Със сигурност и ментално най-вече ми повлия. Чувствах се добре първия манш. Видяхме разликите в контролите. Вторият манш си е отделен и можех да се справя по-добре, но не съжалявям за абсолютно нищо“.

„Много ми хареса. Пожелавам си още много големи форуми. Следващия път искам да съм доста по-подготвена, особено на гигантския слалом. Ще видим какво ни очаква. Сега има Световно първенство в Канада за юноши младежи. Надявам се с повече тренировки да направя повече неща на бъдещи форуми“.

Тя коментира и контузията в китката си:

„Нямам представа, казаха, че е пукната. Няма да мога да карам слалом поне 2 седмици“, заяви Вукадинова.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети