Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Евролигата отличи представянето на Везенков като основно за успехите на Олимпиакос

Спорт

Евролигата отличи представянето на Везенков като основно за успехите на Олимпиакос

Евролигата отличи представянето на Везенков като основно за успехите на Олимпиакос - Tribune.bg

Официалният сайт на най-престижния европейски клубен турнир по баскетбол за мъже - Евролига отбеляза силното представяне на българския национал Александър Везенков сред ключовите фактори за успешната серия на Олимпиакос.

Везенков взе приза за Най-полезен играч на миналия кръг в състезанието. Той е едва вторият баскетболист, който завършва с най-малко 22 точки, 7 борби, 3 асистенции, 5 откраднати топки и 1 чадър след Густаво Айон за Реал Мадрид през сезон 2015/2016. Българинът има и ключов принос за третото място във временното класиране в турнира на неговия Олимпиакос, който вече има 9 победи и 4 загуби.

Гръцкият гранд ще опита да постигне трета поредна победа като гост този сезон в Евролигата в двубоя с Цървена звезда в Белград в мач от 14-ия кръг в четвъртък, 9 декември. Олимпиакос е в серия от три поредни успеха, а последните два дойдоха като гост на Армани Милано в Италия и УНИКС Казан в Русия.

След гостуването в Сърбия, за гръцкия тим предстоят две поредни домакинства в Евролигата - на германския Байерн Мюнхен и френския АСВЕЛ Вильорбан.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати