Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Фаворитът за временен шеф на БФС подаде оставка

Спорт

Фаворитът за временен шеф на БФС подаде оставка

Фаворитът за временен шеф на БФС подаде оставка - Tribune.bg
Снимка:

Атанас Фурнаджиев призова колегите си да сторят същото и да се върви към Конгрес

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Атанас Фурнаджиев подаде оставка. Тя беше обявена два дни след като същото стори президентът Борислав Михайлов и малко преди насрочения за утре Изпълком на БФС.

Изпълнителният комитет на БФС ще проведе заседание на 18 октомври от 14:00 ч. в Национална футболна база Бояна. По време на него трябва да бъде взето решение дали Михайлов да бъде освободен от поста и кой евентуално би бил неговият заместник.

Атанас Фурнаджиев или Михаил Касабов бяха двамата основни кандидати да поемат поста, гласи уставът на организацията. Първият вицепрезидент Йордан Лечков е кандидат за кмет на Сливен и не е достъпен за избор.

„Уважаеми приятели и почитатели на футбола, направих своя сериозен анализ на създалата се кризисна ситуация и считам, че единствено Конгрес може да се справи с преодоляването. Затова решавам да подам оставка като Вицепрезидент на БФС и призовавам колегите да ме последват. Вярвам, че ще подкрепят свикването на конгрес през месец февруари 2020 г.“, пише Фурнаджиев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети