Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Феновете на Англия и Косово пеят „F *** Сърбия“ и изпълняват нацистки поздрав (ВИДЕО)

Спорт

Феновете на Англия и Косово пеят „F *** Сърбия“ и изпълняват нацистки поздрав (ВИДЕО)

Феновете на Англия и Косово пеят F *** Сърбия и изпълняват нацистки поздрав (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Фенове на Англия и Косово пяха  „F *** Сърбия“. Обединението на футболните запалянковци срещу сърбите идва след мача между Англия и Косово, завършил с 4:0 за Трите лъва. Това се вижда от клипове в социалните мрежи. На едно от видеата футболен фен вдига ръка за нацистки поздрав, докато пее: „Сърбите са b ******, където и да отидат“.

 Шокиращите видеоклипове са в пълен контраст с „влюбените“ сцени по време на мача от европейските квалификации, коментира The Sun. Докато се изпълняваше химнът на британците, фенове от Косово вдигнаха знамена с кръста на Сейнт Джордж.

Британците бяха посрещнати повече от топло в Прищина.  На централния площад в града бе закачен плакат с надпис: „Добре дошли, братя!“ и снимка на Рахим Стърлинг.

Въпреки това, след мача се появяват и клиповете с обиди към сърбите. Всичко това се случва месец след мача Англия – България и расисткия скандал.

Лицемерие

Клиповете могат да са обвинение в лицемери към британските фенове след случая в България, посочва The Sun. Това се вижда и от реакциите в социалните мрежи.

„Къде са обвиненията за расизъм и фашизъм от официалните лица ... FSS (Сръбската футболна асоциация) трябва да предаде случая на FIFA и UEFA“, коментира един от потребителите на Туитър.

Друг описва феновете на Англия като „най-глупавите и най-големите идиоти“.

Признателността на косоварите към англичаните е заради участието на Обединеното кралство във войната в Косово от 1998 г. 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети