Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Феновете на ПФК "Арда" с благодарствено писмо до премиера Борисов

Спорт

Феновете на ПФК "Арда" с благодарствено писмо до премиера Борисов

Феновете на ПФК Арда с благодарствено писмо до премиера Борисов - Tribune.bg
Снимка:

Привържениците се обърнаха към Нинова: Не ни вкарвайте във вашата политическа пропаганда

Привържениците на ПФК "Арда" се обърнаха към премиера Бойко Борисов с благодарствено писмо. Те изразиха задоволството си от това, че премиерът е бил добронамерен и решен да помогне на феновете на отбора за това по-бързо футболният клуб да се завърне в Кърджали, „където е неговият дом и там да играе домакинските си мачове“. „Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна“, пишат още доволните фенове.

„От името на спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК "АРДА", искаме да изкажем огромна благодарност на премиера на България г-н Бойко Борисов. Въпреки усилията на г-н Борисов и неговият щаб с решаването на проблема с африканската чумата с прасетата, в което не се съмняваме, че ще се справи, той намери време да се срещне с ръководството на ПФК "Арда", се посочва в писмото.

Послеписът на благодарственото писмо е обръщение към лидера на БСП Корнелия Нинова. „Г-жо Нинова не бъркайте спорта с политиката!Г -жо Нинова, спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК "Арда", които наброяват над 800 000 в цяла България, Турция, Германия, Испания, Англия и други държави, са дълбоко възмутени, че вкарвате ПФК "Арда" във вашата пропаганда“, възмущават се феновете.

Преди два дни Борисов се срещна с президента на професионален футболен клуб “Арда” Петър Пешев, старши треньора Стамен Белчев и капитана на отбора Иван Караджов. ПФК “Арда” е български футболен клуб от град Кърджали, който участва в Първа професионална футболна лига. По време на срещата ръководството на футболния клуб представи пред премиера проекта за подобрения на стадион “Aрена Арда” в Кърджали. По време на срещата бе подчертано, че правителството изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

Ето и пълния текст на писмото:

БЛАГОДАРСТВЕНО ОТВОРЕНО ПИСМО ЧРЕЗ МЕДИИТЕ ДО ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА
БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ

От името на спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК "АРДА", искаме да изкажем огромна благодарност на премиера на България г-н Бойко Борисов. Въпреки усилията на г-н Борисов и неговият щаб с решаването на проблема с африканската чумата с прасетата, в което не се съмняваме, че ще се справи, той намери време да се срещне с ръководството на ПФК "АРДА". По време на срещата, г-н Борисов бе добронамерен и решен да помогне на феновете на ПФК "АРДА", по-бързо футболният клуб да се завърне в Кърджали, където е неговият дом и там да играе домакинските си мачове.

На АРЕНА АРДА предстои да се сложи осветление, както и подобрения на самия стадион, за да може да се отговаря на всички изисквания за Първа лига.

Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

П.П. Г-жо Нинова, спортната общественост на гр. Кърджали и организираните привърженици на ПФК "АРДА", които наброяват над 800 000 в цяла България, Турция, Германия, Испания, Англия и други държави, са дълбоко възмутени, че вкарвате ПФК "АРДА" във вашата пропаганда. Това ние не го приемаме и няма да позволим любимият ни отбор да бъде използван. Искаме да Ви кажем, че сред тези близо един милион фенове има и ваши симпатизанти, които със сигурност не биха искали ПФК "АРДА" да бъде използван с политическа цел.

Бъдете сигурна, че те ще Ви обърнат гръб, ако продължавате да включвате клубът ни във Вашата политика. Г-жо Нинова не бъркайте спорта с политиката! Не бъркайте любовта на хората, с онази от бардаците! Не си играйте с нашето търпение!! Вашият личен провал не го местете на друго място, освен от Позитано 20

С благодарност и уважение
Организирани привърженици на ПФК "АРДА"

Кърджали 07.08.2019г.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ АБЕ ПОЖАРНИКАРА "БУДА" ☭ ПОЛИТИК ЛИ Е ИЛИ РЕКЛАМЕН АГЕНТ...... ПО Т-ШЪРТКАТА МУ МНОГО ЕМБЛЕМИ.... И ЩО ГЛЕДА ТЪЙ УПЛАШЕН....
08.08.2019 15:04 / Отговор
Синан Не може Крушовела да го уплаши. Откакто тя си подаде оставка и после си я прибра, доказа, че е некадърница и не става за нищо.
09.08.2019 09:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати