Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Фейгин: Доволна съм, представих се достойно

Спорт

Фейгин: Доволна съм, представих се достойно

Фейгин: Доволна съм, представих се достойно - Tribune.bg
Снимка:

Българската фигуристка Александра Фейгин кацна в София след Олипиадата в Пекин.

Тя сподели задоволството си от постигнатото и потвърди, че скоро започва подготовка за Световното първенство в Париж.

"Наистина съм доволна от себе си. Представих се достойно. Наистина успях да се събера, за да влезна във форма, която така доста дълго не можах да влезна".

"Като цяло да, изправих си грешките, които допуснах на миналите състезания. И сега допуснах една грешка, проста там малко се поотпуснах, но като цяло наистина съм доволна, че се събрах и се чувствам наистина горда от себе си, че не съм изложила никой".

"На една от тренировките, явно от напрежение малко забравих да си я сложа и накрая на тренировката всъщност осъзнах, че съм без наколенка и решихме с треньорите да пробвам, тъй като щом на тренировка всичко ставаше и нищо не съм разбрала, значи коляното ми е абсолютно готово и реших да рискувам и се оказа, че е всичко наред".

"Надявам се, като се възстановя напълно да започна пак да изучавам четворен скок, тъй като преди контузията бях доста близо до него и всъщност се надявам да го сложа в програмата, но се случи така че след операцията нямаше достатъчно време и не исках да рискувам да стане нещо точно преди олимпиадата, затова сега ще имам предостатъчно време отново да го изучавам и вече мисля, че наистина ще го науча и ще си го сложа".

"Поне аз като тренирах с тях, с Камила Валиева, аз лично не усещах някакво напрежение, да виждах, че момичето ѝ е много сложно. Ние като цяло спортистите гледахме да не обръщаме внимание на цялата тази ситуация, защото нас лично не ни засяга, поне аз така мисля и затова не искам нещо особено да коментирам. Сега тече там процеса".

"Съвсем малко време за почивка има, защото ми предстои СП във Франция. Вече след Франция мисля да си взема малко по-дълго почивка. Наистина ще се постарая отново да представя отново България на Зимните олимпийски игри".


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Защо пробутват тази рускиня за българка? Руската мафия във фигурното пързаляне не пуска лесно желязната хватка..
19.02.2022 13:20 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети