Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. ФИФА спря трансферите на Левски

Спорт

ФИФА спря трансферите на Левски

ФИФА спря трансферите на Левски - Tribune.bg
Снимка:

Световната футболна централа ФИФА е уведомила вчера в късния следобед Българския футболен съюз, че спира трансферите в Левски.

Причината е задълженията на "сините" към африканското крило Насиру Мохамед, който има да получава близо 400 000 евро за предстоят си на "Герена". Опитите на българския клуб за договорка с Насиру удариха на камък и след неколкократни жалби от вчера следобед "сините" са със спрени трансферни права.

"Вярна е информацията, но тя е под контрол и вече имам идея как ще я решим. Първо искам да успокоя нашите фенове, че това задължение към момента не е с лицензионен характер, тъй като е извън 31 декември. Важно е да се знае, че аз лично очаквах подобно развитие на казуса и още днес ще го обжалвам пред КАС. На всичко отгоре, в момента у нас трансферният прозорец е затворен и времево имаме възможности да реагираме. И не на последно, а дори на първо място – феновете на Левски показаха, че стоят зад отбора и всякакви опити да ни унищожат са неуспешни! Левски е вечен", заяви изпълнителният директор на "сините" Иво Ивков.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети