Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Галатасарай победи Фенербахче в едноминутен мач

Спорт

Галатасарай победи Фенербахче в едноминутен мач

Галатасарай победи Фенербахче в едноминутен мач - Tribune.bg

Фенербахче излезе с юношите и демонстративно напусна терена

Финалът за Суперкупата на Турция се превърна в истински фарс. В основата на това бе Фенербахче, след като турският гранд излезе с юношите до 19 години срещу Галатасарай, пусна гол и в 50-ата секунда демонстративно напусна терена.

Мачът трябваше да се играе през декември в Саудитска Арабия, но тогава "фенерите" отказаха да излязат на терена, тъй като не им бе позволено да играят с екип, посветен на Кемал Ататюрк. Така мачът бе върнат в Турция и насрочен за 7 април.

Фенербахче поиска отлагане на двубоя за Суперкупата и чуждестранни съдии, но от местната футболна федерация не отговориха положително. Успоредно с това ръководството допълнително се настрои срещу федерацията след грозните сцени в Трабзон преди седмици, когато фенове на домакините нахлуха на терена и се сбиха с част от футболистите. 

Голът сега вкара Мауро Икарди, а след напускането на терена "Чим-Бом" първо отпразнува трофея, а след това си организира двустранна игра срещу резервите. От ръководството на Фенербахче предварително бяха помолили феновете си да не пътуват до Шанлъурфа за Суперкупата, като на трибуните имаше само фенове на Галатасарай.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети