Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гара Дембеле твърди, че му е бил даван допинг в България

Спорт

Гара Дембеле твърди, че му е бил даван допинг в България

Гара Дембеле твърди, че му е бил даван допинг в България - Tribune.bg

Бившият нападател на Левски Гара Дембеле направи интересни разкрития в документален филм на Екип. Голмайсторът разказва, че е бил подложен на вливания по време на престоя си в България, а след като е пристигнал в Германия се е оказало, че тялото му има забранени според немските стандарти вещества.

Дембеле участва във филма „Разбити съдби“, в който разказва за сложната си кариера. Напуска Оксер, а след това не е му се получават пробите в Ливърпул, тъй като в тялото му са открити следи от канабис. Следва арестуване в Рим, след като е обвинен в опит за изнасилване, но после е оправдан. Прави изключителен сезон в Левски през 2010-2011 година, когато вкарва 37 гола в 39 мача. Именно в България обаче открива изненадващи методи прилагани в клуба.

„В България, с края на всеки мач от Лига Европа, имахме вливания. Имаше медицинска сестра с бяла престилка. Свалях бутонките си и ти правят вливания, защото предстояха други мачове, след два или три дни. Нямам идея какво ни инжектираха“, казва Гара Дембеле. „Единственото, което мога да гарантирам е, че когато подписах в Германия, в тялото ми имаше субстанции, които не бяха позволени в там. Всъщност, когато пристигнах в Германия бях с допинг. Имах някакви хормони, не знам...“, казва Дембеле.

"От друга страна на мачовете през уикенда, в България, всеки път бях на допинг тест. Давах проба с урина, но очевидно тогава нямаше нищо притеснително", добавя той.

"Всъщност има такива моменти. Зинедин Зидан започва да е взема креатин при заминаването си за Италия, а във Франция това не е позволено. Той придоби мускулна маса и се разви“, разсъждава Дембеле.

Нападателят казва, че е нямал избор за преминаването си от Левски във Фрайбург, тъй като немците са платили доста пари за него. Той обаче говори и за медикаментите, които са използвани в Германия.

„В Германия имах малка кутия. Имаше моя номер 11 на нея с около десет хапчета, които трябваше да взимам след тренировките. Дори не знаех какво е. Имаше огромни хапчета, които засядаха в гърлото ми. Ако не ги вземеш, ще имаш глоба. Гледаме футбол по телевизията, но когато си вътре, това е сложна среда“, завършва играчът.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети ПФК Левски

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети