Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Георги Банов предложи Илиана Раева да оглави БФС

Спорт

Георги Банов предложи Илиана Раева да оглави БФС

Снимка:

Тити Папазов подкрепи това предложение

Георги Банов предложи Илиана Раева да оглави БФС, като я определи като „най-добрия ръководител в българския спорт". Идеята му категорично бе подкрепена и от треньора на баскетболния Левски Лукойл - Константин Папазов.  

Журналистът Георги Банов и Тити Папазов гостуваха в спортно предаване по Канал 3.

Банов посочи, че имаме пълни квоти по гимнастика, когато президент на Българска федерация по художествена гимнастика е Раева. И той, и Папазов смятат, че именно тя ще въдвори ред и дисциплина.

„Ще има: Строй се, преброй се“, заяви Тити Папазов.

Самата Раева взе отношение по предложението им.

„Жоро (Георги Банов), футболът в България от дълги години не е спорт! Той се напълни с мъже първенюта с комплекси, за които публичната изява и бизнесът са най-важното, които се ограждат със слуги и некомпетентни лакеи, а спортът ( футболната игра) е залъгалка за балъци ( истински фенове). Хората са толкова отвратени и обезверени, че дори и по телевизията не гледат. Преди 10 години, а и много пъти след това, когато ме питаха, все казвах, че такова понятие - футбол няма в БГ! Той биваше убиван бавно, мъчително, но сигурно. Погледни какво се случва в клубовете, бе човек! Ми направи един истински, професионален анализ на националния отбор последните 10 години, Айде, да не са 15!

С първенюта, комплексари, неможещи и слугинаж - това е! За какъв футбол говорите! Как пък един не чух за толкова години да излезе и да каже истината!! Как един с “топки” не се намери!

Беше само въпрос на време да се случи 15 октомври. Ама като гледам след него накъде върви... дъното май още не се е показало....

А иначе... не му трябва на футбола ни Илиана Раева! Има си хора за него... ама комплексаритте и първенютатааа.... на тях не им стиска... Има хора и за ръководители, и за треньори, и за мениджъри... за всичко... Хора, които да правят първо ФУТБОЛ, а с него ще дойдат и парите, и бизнесът им, ама ДЕ АКЪЛ и ЛИЧНОСТ у нЕкои бизнесмени?!

Айде, продължавайте да дърдорите безмислици, а мен си ме оставете, където ми е мястото, че и там к’ви са... байгън са ми.“, написа Раева във Фейсбук.  

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още