Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Георги Банов предложи Илиана Раева да оглави БФС

Спорт

Георги Банов предложи Илиана Раева да оглави БФС

Георги Банов предложи Илиана Раева да оглави БФС - Tribune.bg
Снимка:

Тити Папазов подкрепи това предложение

Георги Банов предложи Илиана Раева да оглави БФС, като я определи като „най-добрия ръководител в българския спорт". Идеята му категорично бе подкрепена и от треньора на баскетболния Левски Лукойл - Константин Папазов.  

Журналистът Георги Банов и Тити Папазов гостуваха в спортно предаване по Канал 3.

Банов посочи, че имаме пълни квоти по гимнастика, когато президент на Българска федерация по художествена гимнастика е Раева. И той, и Папазов смятат, че именно тя ще въдвори ред и дисциплина.

„Ще има: Строй се, преброй се“, заяви Тити Папазов.

Самата Раева взе отношение по предложението им.

„Жоро (Георги Банов), футболът в България от дълги години не е спорт! Той се напълни с мъже първенюта с комплекси, за които публичната изява и бизнесът са най-важното, които се ограждат със слуги и некомпетентни лакеи, а спортът ( футболната игра) е залъгалка за балъци ( истински фенове). Хората са толкова отвратени и обезверени, че дори и по телевизията не гледат. Преди 10 години, а и много пъти след това, когато ме питаха, все казвах, че такова понятие - футбол няма в БГ! Той биваше убиван бавно, мъчително, но сигурно. Погледни какво се случва в клубовете, бе човек! Ми направи един истински, професионален анализ на националния отбор последните 10 години, Айде, да не са 15!

С първенюта, комплексари, неможещи и слугинаж - това е! За какъв футбол говорите! Как пък един не чух за толкова години да излезе и да каже истината!! Как един с “топки” не се намери!

Беше само въпрос на време да се случи 15 октомври. Ама като гледам след него накъде върви... дъното май още не се е показало....

А иначе... не му трябва на футбола ни Илиана Раева! Има си хора за него... ама комплексаритте и първенютатааа.... на тях не им стиска... Има хора и за ръководители, и за треньори, и за мениджъри... за всичко... Хора, които да правят първо ФУТБОЛ, а с него ще дойдат и парите, и бизнесът им, ама ДЕ АКЪЛ и ЛИЧНОСТ у нЕкои бизнесмени?!

Айде, продължавайте да дърдорите безмислици, а мен си ме оставете, където ми е мястото, че и там к’ви са... байгън са ми.“, написа Раева във Фейсбук.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети