Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Георги Тодоров поема Левски до края на сезона, изведе тима за тренировка днес!

Спорт

Георги Тодоров поема Левски до края на сезона, изведе тима за тренировка днес!

Георги Тодоров поема Левски до края на сезона, изведе тима за тренировка днес! - Tribune.bg

Раздялата между Петър Хубчев и Левски вече е въпрос на време

Днешната тренировка на Левски няма да бъде водена от Петър Хубчев.

Той ще се раздели с клуба до часове. Заниманието се проведе в 17:00 часа и беше водено от Георги Тодоров, Димитър Телкийски и Тодор Симов. Очаква се Тодоров да бъде треньор до края на сезона, а след това да бъде назначен Ясен Петров или Славиша Стоянович.

Преди тренировката новият мажоритарен собственик на клуба Наско Сираков, Константин Папазов, притежаващ 35% от акциите, и изпълнителният директор Павел Колев се срещнаха в футболистите, като проведоха разговор с тях, за да ги запознаят по-добре със създалата се ситуация. Те обаче няма да говорят пред представителите на медиите.

По-късно днес или утре от клуба ще излязат с официална позиция относно случващото се с наставника Петър Хубчев, като се очаква да има повече яснота около раздялата между двете страни.С основната група тренира и капитанът Живко Миланов, който лекуваше травма и пропусна мача за Купата на България с Локомотив (Пловдив). Той обаче няма да бъде готов на 100% за гостуването на тима на Арда (Кърджали).

Припомняме, че преди година именно Тодоров класира "сините" за Лига Европа, довършвайки сезона след раздялата с Георги Дерменджиев. Димитър Телкийски, Тодор Симов и треньорът на вратарите Георги Стоянов са в щаба на временния наставник.

Наско Сираков и Павел Колев вече втори ден водят преговори с Петър Хубчев за раздяла с треньора, но все още не могат да постигнат разбирателство. Наставникът държи да получи неустойка за прекратяване на контракта си.

 
 

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети