Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гол на Билал Бари донесе победата на Левски срещу Локо Пд

Спорт

Гол на Билал Бари донесе победата на Левски срещу Локо Пд

Гол на Билал Бари донесе победата на Левски срещу Локо Пд - Tribune.bg
Снимка:

Левски започна с победа летните си контроли, въпреки безбройните неясноти на „Герена“ и трагичната финансова ситуация в клуба.

„Сините“ обаче спечелиха с 1:0 срещу вицешампиона Локомотив (Пловдив) в дебютния си спаринг, който се игра пред публика в София.

Единственото попадение бе дело на Билал Бари и падна още в 6-ата минута, а в 13-ата капитанът Борислав Цонев получи червен картон заради невъздържана реакция.

В заключителния четвърт час на двубоя пък феновете аплодираха влизането в игра на Валери Божинов, чийто договор с Левски изтече и понастоящем той само поддържа форма с отбора.

Настоящият наставник Живко Миланов имаше доста трудности с окомплектоването на състава, тъй като освен многото напуснали, от състава липсваха още Мартин Райнов, Драган Михайлович и Стивън Петков.

Бъдещето на тримата е под въпрос и зависи от това дали сделката с Джо Диксън за Левски ще стане факт, но въпреки това на проби бе взет гръцкият футболист Кириакос Таусанис.

Той обаче бе оставен на пейката, макар че е централен защитник, а като такъв бе пуснат от първата минута вътрешният халф Симеон Славчев.

Атаката поведе Билал Бари, докато близнаците Цоневи започнаха като титуляри в средата на терена.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети