Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Голмайсторът на efbet Лига аут до края на сезона

Спорт

Голмайсторът на efbet Лига аут до края на сезона

Голмайсторът на efbet Лига аут до края на сезона - Tribune.bg

Вижте подробности

Ботев Пловдив понесе много тежък удар преди решителните мачове от края на първенството в efbet Лига и полуфиналите за Sesame Купа на България. Звездата на тима и голмайстор на efbet Лига Георги Николов е със съмнения за тежка травма, получена в 20-ата минута на мача с ЦСКА 1948 (0:0) в неделя.

„Мач Телеграф“ пише, че в медицинския щаб на Ботев се опасяват, че Николов е с разкъсване в областта на предната кръстна връзка на десния крак. Нападателят ще се подложи на ядрено-магнитен резонанс в понеделник, като тогава ще стане ясна тежестта на контузията.

Николов дойде през зимата в Пловдив от Хебър, като Ботев плати за него 200 000 евро. Още в Пазарджик Георги Николов стана голмайстор на efbet Лига, а стартът му в Ботев бе доста труден. Треньорът Душан Керкез предпочиташе да му даде време за адаптация и често го оставяше резерва. Още в първия си мач Николов отбеляза гол – срещу Крумовград. След това вкара много важен гол срещу Славия три минути преди края за 2:2. Реализира и два пъти на Берое при победата с 3:0. В три от осемте мача от началото на пролетния сезон Николов се включи от резервната скамейка, при това срещу някои от най-силните отбори в елита – Черно море и Лудогорец.

Така треньорът Душан Керкез остава с една опция в нападение – Мохамед Брахими. Ако се потвърдят съмненията за тежката травма на Николов, французинът ще трябва да изнесе тежестта от мачовете до края на сезона.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети