Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Григор Димитров отпадна на старта в Монпелие

Спорт

Григор Димитров отпадна на старта в Монпелие

Григор Димитров отпадна на старта в Монпелие - Tribune.bg
Снимка:

Първата ни ракета допусна обрат срещу Грегоар Барер

Григор Димитров загуби в първата си среща на турнира от категория ATP 250 в Монпелие. Първата ракета на България отстъпи със 7-6(4), 4-6, 5-7 на Грегоар Барер от Франция. Срещата продължи 2 часа и 36 минути и премина през много обрати.

Първия сет завърши без пробиви и така се стигна до тайбрек. В него Димитров поведе с 6-1 точки и успя да го спечели със 7-4.

Началото на втората част бе трудно за Григор, който допусна пробив. Димитров успя да направи рйбрейк за 2-2, но след това допусна нов брейк за 2-3. Последва спад в играта на Гришо и нов пробив за 2:5. Димитров успя да върне един брейк, а след това и да спечели подаването си. Барер издържа на напрежението и успя от втората си възможност на собствено подаване да изравни сетовете.

Решителният трети сет започна много лошо за Гришо, който допусна пробив, който впоследствие бе затвърден за 0:2. При 3:5 Димитров спаси един мачбол и успя да спечели своето подаване. Барер сервира за спечелване на мача, но Димитров успя да стигне до брейк и изравни резултата на 5-5. За съжаление още в следващия гейм Григор допусна нов пробив. При 6-5 французинът поведе с 40-0 и имаше три мачбола през себе си. От третата си възможност Барер затвори мача в своя полза.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети