Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Григор Димитров започна с двусетова победа в Акапулко

Спорт

Григор Димитров започна с двусетова победа в Акапулко

Григор Димитров започна с двусетова победа в Акапулко - Tribune.bg
Снимка:

Българинът победи категорично Дамир Джумхур с 6:3, 6:3

Григор Димитров победи Дамир Джумхур с 6:3, 6:3 в първия си мач от турнира от категория ATP 500 в Акупулко (Мексико). Димитров ще играе във втория кръг срещу Адриан Манарино. Французинът постигна успех в три сета над Камерън Нори. Григор има отлични спомени от турнира в Акапулко, където е шампион от 2014 година.

 

Димитров започна с две двойни грешки в първото си подаване, но не загуби повече точки до края на гейма и поведе. Джумхур бързо спечели на свой сервис и изравни. След това Гришо отново взе подаването си, а в четвъртия гейм успя да пробие съперника си на нула. До края на сета нови пробиви нямаше и Димитров го затвори с 6:3 в своя полза след 32 минути игра.

Димитров се възползва още при първата си възможност за пробив вън втората част, за да поведе с 3:2. Джумхур обаче стигна до рибрейк и изравни - 3:3. Серията от пробиви продължи и Гришо отново поведе - 4:3. Този път Димитров затвърди и дръпна с 5:3. При този резултат Григор поведе с 40-15 при сервис на Джумхур и от втората си възможност затвори мача с 6:3 за 74 минути игра.

Така Григор Димитров има пет победи от пет мача срещу Джумхур.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати