Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гришо отпадна в Маями

Спорт

Гришо отпадна в Маями

Гришо отпадна в Маями - Tribune.bg
Снимка:

Григор Димитров загуби с 5:7, 5:7 от австралиеца Джордан Томпсън

Григор Димитров отпадна в третия кръг на турнира от сериите „Мастърс“ в Маями, съобщиха от Българската федерация по тенис.

Той загуби с 5:7, 5:7 от Джордан Томпсън от Австралия за 1 час и 49 минути игра.

Срещата започна повече от добре за Григор, който успя да пробие още в първия гейм. За съжаление пробивът бе върнат мигновено за 1:1.

След това двамата тенисисти взимаха своите подавания до 5:5. Тогава Димитров получи два шанса за пробив, но не се възползва и Томпсън успя да вземе сервиса си.

От своя страна Григор направи много слаб сервис гейм и след няколко спасени сетбола той бе пробит. Така Томпсън взе първия сет със 7:5.

Димитров допусна първи пробив във втория сет. Това стана за 1:3, но веднага след това се стигна до рибрейк. Григор направи нов пробив и поведе с 5:4.

За негово съжаление австралиецът върна брейка мигновено, пробивайки за 5:5.

В сервиса на Григор, който бе за оставане в срещата, нещата се развиха много лошо и след три брейк пойнта Томпсън успя да осъществи пробив и да спечели срещата.

Преди два дни Димитров се завърна на корта след двумесечно отсъствие и постигна убедителен успех над Фелисиано Лопес, припомнят от родната централа.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати