Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гришо отстъпи на Медведев в Ротердам

Спорт

Гришо отстъпи на Медведев в Ротердам

Гришо отстъпи на Медведев в Ротердам - Tribune.bg

Вижте подробности

Григор Димитров отстъпи от световния №11 – Даниил Медведев, с 0:2 (1:6, 2:6) след час и 22 минути игра в полуфинален мач от турнира в Ротердам, Нидерландия, който е от сериите ATP 500. 

Първата ракета на България допусна три пробива в първия сет, който бе лесно спечелен от руснака с 6:1. В средата на втория сет Григор можеше да достигне до пробив при 2:2, след като водеше с 40:0, но в крайна сметка не успя, което се оказа и решаващо за крайния развой на срещата.

Григор Димитров сервира първи в мача. Първата ни ракета спечели много трудно първия сет, след като бе изравнен от Даниил Медведев при 40:40, но не допусна ранен пробив. Руснакът поведе в първия си сервис гейм с 40:15 на Григор, който върна една точка, но в крайна сметка на успя да стигне до пробив. След 12 минути игра в Ротердам, Медведев води на Димитров с 2:1, след като осъществи пробив на нула срещу българина. Руснакът спечели ледно своя сервис гейм, след което поведе с 3:1.

Григор Димитров допусна да бъде пробит за втори пореден пътв петия гейм, спечелвайки само една точка, с което Медведев поведе с 4:1. Руснакът спечели и шестия сет, в който сервира, а първата ни ракета пропиля два брейк пойнта. Медведев достигна до третия си пробив в първия сет, с което го и спечели убедително с 6:1.

Втори сет: Димитров - Медведев 2:6

Руският тенисист започна втория сет по начина, по който завърши първия и успя да спечели първия си сервис гейм. Медведев отгново успя да пробие Димитров при първия сервис гейм на хасковлията за втория сет, с което поведе с 2:0. Първата ни ракета успя да върне пробива в третия сет, след като преди това достигна до равенство при 40:40. Димитров съумя да достигне до равенството, след като спечели втория си сервис гейм при 2:2.

Гришо достигна до 40:0 в петия сервис, в който обаче руснакът успя да спаси три брейк пойнта и да поведе с 3:2. Медведев достигна до втори пробив в шестия гейм, с което поведе с 4:2 гейма във втория сет срещу Григор Димитров. Руснакът спечели и своя сервис гейм, и така е на един пробив от финал в Ротердам.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети