Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Гришо шокира: Трябва да направя стъпка назад, тялото ми не издържа

Спорт

Гришо шокира: Трябва да направя стъпка назад, тялото ми не издържа

Гришо шокира: Трябва да направя стъпка назад, тялото ми не издържа - Tribune.bg

Григор Димитров започна силно първия си мач от Ролан Гарос, но травма в третия сет го принуди да се откаже от участието си в турнира.

Гришо говори подробно за контузията пред БНТ. Той обяви, че неговият екип не знае каква е причината мускулът му непрекъснато да се схваща, когато играе.

Ето какво сподели Димитров:

"За жалост два от турнирите за Големия шлем завършиха по този начин. Може би трябва да направя стъпка назад и да започна да се подготвям малко по-различно. Може би трябва да помислим какво не правим правилно в момента. Очевидно в един от най-важните моменти, и то при такъв резултат, просто тялото ми не издържа. Няма смисъл да стоя в мача.

За последния мач нямам какво толкова да кажа. Опитах се до края, знаех че ми трябва само една точка – имах възможността на форхенд, пропуснах я и това е. Случилото се е случило, стана в такъв момент, в който аз не очаквах, нищо не мога да направя в момента.

Със сигурност – има два дни, което е голямо предимство. Утре нямаше да играя, сигурно щях да почина. Но можем само да гадаем. Днес се случи в такъв момент, друг ден можеше да се случи още в самото начало или въобще да не мога да изляза на корта. Може би е хубаво, че така стана, понеже ще имам време да разбера точно какво е.

Първо, не знаем въобще какво точно е, знаем само, че мускулът се схваща постоянно, когато започна да играя. Това е единственото нещо, което знаем. Когато имам повече време в следващите дни с докторите, ще мога да разбера какви мерки трябва да взема, да се надяваме, че няма да се стига до операция, но следващата седмица може би ще знаем повече. За момента няма смисъл да гадая и да отивам в други мисли."


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати