Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Халанд със заплата от близо милион седмично

Спорт

Халанд със заплата от близо милион седмично

Халанд със заплата от близо милион седмично - Tribune.bg

Ерлинг Холанд пристигна в Манчестър Сити това лято с трансфер, който може да бъде изключително знаков за световния футбол през следващите години.

Хосеп Гуардиола убеди норвежеца да избере английския шампион, а след това „гражданите“ активира откупната му клауза, която беше записана в договора с Борусия Дортмунд.

Споменатото плащане спести много милиони на Манчестър Сити. В договора на Холанд с клуба бяха установени някои бонуси, които след неговите 19 гола в 12 мача го правят най-добре платеният футболист във Висшата лига.

„Daily Mail“ пише, че основното възнаграждение на норвежкия нападател е на нивото на най-добрите играчи на „небесносините“, но с бонусите си Холанд печели близо 1 милион евро на седмица. По-конкретно, той прибира около 850 хиляди паунда или 970 хиляди евро за седем дни.

Ако Холанд продължи с това темпо, според информацията се очаква той да спечели повече от 50 милиона евро този сезон. Сума, която шефовете на Манчестър Сити с удоволствие ще платят, стига нападателят да продължи да чупи рекордите с невероятно темпо.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати