Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Хамилтън и Серина Уилямс дават пари за акциите на Челси

Спорт

Хамилтън и Серина Уилямс дават пари за акциите на Челси

Хамилтън и Серина Уилямс дават пари за акциите на Челси - Tribune.bg

Седемкратният шампион във Формула 1 – Люис Хамилтън, както и тенис легендата Серина Уилиямс са готови заделят милиони британски лири към една от офертите, които се борят да станат собственици на Челси.

Sky News разкри, че инвестиционният фонд, оглавяван от сър Мартин Броутън, който е бивш собственик на Ливърпул и British Airways, ще получи допълнителни финанси от спортните фигури, за да придобие контролния пакет акции на „сините“ от Лондон.

Източници, близки до групата, казаха, че Хамилтън и Уилямс са най-известните спортни личности са в готовност да дадат по 10 милиона паунда за офертата.

И Хамилтън, който ще се състезава за Мерцедес в Гран при на Емилия Романя в Имола този уикенд, и Уилямс, която има 23 титли от Големия шлем, включително седем от Уимбълдън, се утвърдиха в инвеститорския бизнес през последните години. Сър Мартин Броутън е с една от офертите към „сините“, след като Роман Абрамович обяви клуба за продан, а Стив Палюка и Тод Боли от САЩ също със своите консорциуми са готови да придобият Челси.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети