Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Хари Кейн избира Юнайтед пред Реал (Мадрид)

Спорт

Хари Кейн избира Юнайтед пред Реал (Мадрид)

Хари Кейн избира Юнайтед пред Реал (Мадрид) - Tribune.bg

Стрелецът явно е взел крайно решение

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн изглежда вече е направил избор къде да продължи кариерата си. Поне това твърди "Bleacher Report". Според изданието, англичанинът иска да премине в състава на Манчестър Юнайтед. Към него сериозен интерес има и от Реал Мадрид, но футболистът предпочита да отиде на "Олд Трафорд".

Кейн вече даде знак, че няма да остане в Тотнъм. Нападателят е наясно, че там трудно ще спечели големи трофеи и е решен да смени обстановката. Първи на опашката за подписа се наредиха "Червените дяволи", но футболистът е желан и от Реал Мадрид, Манчестър Сити и Ювентус. От тези клубове в момента Юнайтед изглежда най-далеч от трофеите, но на "Олд Трафорд" планират сериозни промени и изграждане на боеспособен отбор за следващата кампания в Премиър лийг, а привличането на Кейн би било огромна стъпка в тази посока.

Реал Мадрид пък от доста време търси класен нападател и Кейн бе един от играчите, които попадаха в списъка за селекция за лятото. По всичко личи обаче, че самият футболист ще отхвърли тяхното предложение.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети