Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Спорт
  3. Хиляди софиянци псуват Бербатов и феновете на ЦСКА

Спорт

Хиляди софиянци псуват Бербатов и феновете на ЦСКА

Хиляди софиянци псуват Бербатов и феновете на ЦСКА - Tribune.bg
Снимка:

Хиляди софиянци псуваха Димитър Бербатов и феновете на ЦСКА за шумно прокламирания протест срещу ръководството на БФС. Сравнително малобройната група успя да блокира движението на Околовръстното шосе само за десетина минути, но полицията отбиваше движението доста време и това създаде невероятен транспортен хаос в столицата, пише Новспорт.

Софиянци бяха бесни на Бербатов и феновете на ЦСКА, Балкан Варвара, Сините камъни и Спартак София, които бяха пред базата на БФС в Бояна. Не прави чест на организаторите на това събитие, че изтикаха на преден план деца, които да замерят с киви и домати оградата.

Странно е, че кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов, който иначе апелира за спазване на закона и правилата, подкрепя днешната проява, която доведе до хаос в София. Онзи ден той се появи още в първите минути на изградения от фенове на ЦСКА палатков лагер пред БФС и по този начин ясно показа, че толерира действия като днешните.

С подобни прояви като днешната не може да претендираш да поемеш властта в българския футбол. Всичко трябва да бъде оставено в ръцете на независимия съд, който да приложи закона. Впрочем съдът вече се произнесе, че Конгрес на 18 март не е имало…. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати